Saturday, June 29, 2024 Timeline

4:00 PM Arrival Time
4:00 – 5:00 PM Setup
4:55 PM Workers at Stations
5:00 PM Officials Call Time
5:00 PM Doors Open
5:00- 5:10 PM EPRD warm-up 10 minutes
5:10- 5:20 PM PPRD warm-up 10 minutes
5:10 PM Officials Meeting
5:20 PM Captains Meeting
5:30 PM Game 1 Intros
5:35 -6:05 PM Game 1, 1st half: PPRD AS vs EPRD Texpistols
6:05 -6:20 PM Halftime Belly Dancers 15 minutes
6:20 -6:55 PM Game 2, 2nd half: PPRD AS vs EPRD Texpistols
7:00 PM Officials Meeting
7:00- 7:10 PM EPRD warm-up 10 minutes
7:10- 7:20 PM PPRD warm-up 10 minutes
7:20 Captains Meeting
7:30 PM Game 2 Intros
7:35 -8:10 PM Game 2, 1st half: PPRD Slamazons vs EPRD Pistol Whip-Hers
8:10 -8:25 PM Halftime – Chuck A Puck 15 minutes
8:25 -9:00 PM Game 2, 2nd half: PPRD Slamazons vs EPRD Pistol Whip-Hers
9:05 PM Victory Laps
9:10 PM Game 2 Awards
9:20 PM After Party